چند نوع کراتینه مو داریم؟ | کرم زیبایی پوست

کرم زیبایی پوست



چند نوع کراتینه مو داریم؟
در تاریخ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹ | مرتبط با : کراتینه مو | 329 views

کراتینه مو چیست

کراتینه کردن مو چیست؟

کاربرد کراتینه برای مو چیست؟

چه موهایی نیاز به کراتبنه کردن دارد؟

آبا موهای دکلره با کراتینه کردن احیا خواهید شد؟

بهترین مارک کراتینه مو چیست؟

کراتینه گرم و کراتیه سرد چیست؟

با گروه بیوتی اسکین باشید تا به پرسش های شما پاسخ داده شود.

کراتین درمانی ، درمان موهای آسیب دیده می‌باشد که معمولا توسط

کارشناسان زیبایی که دوره این درمان را دیده اند انجام می‌شود .

( ازانجام آن بدون مشورت با کارشناسان مربوطه خودداری کنید) .

کراتین یک پروتین است که به طور طبیعی در موهای شما وجود دارد و با رنگ کردن و

دکلره از بین میرود مواد کراتین باعث میشود که کراتین از دست رفته به مو بازگردد .

ویتامین و پروتئینهای موجود کراتین در باسازی و احیاء موهای اسیب دیده نقش مهمی دارند .

کراتین بیشتر یک درمان ترمیمی است ، حتی اگر شما موهای خوبی دارید،

باز هم بدنۀ موهای شما را تقویت کرده و موهایتان را انعطاف‌پذیرتر و ارتجاعی‌تر می‌کند.

آشنایی باانواع کراتین:

۱-کراتین‌های با منشاءحیوانی

۲-کراتین‌های با منشاء نباتی ( گیاهی)

۳-کراتین‌های با منشاء شیمیایی

کراتین‌های حیوانی :

این نوع کراتین معمولا از سخت پوستان ومهره داران استخراج می‌شود و

شامل کراتین غنی و خالص می‌باشد که در شرق آسیا استفاده می‌شود .

کراتین‌های گیاهی :

این نوع کراتین از یک نوع درخت استوایی که در برزیل یافت می‌شود بدست می‌آید،

صمغ این درخت حاوی درصد بالایی کراتین می‌باشد که برای تقویت ساقه مو بسیار مفیداست .

کراتین‌های شیمیایی :

این نوع کراتین معمولا حاوی کراتین هیدرولیزه شده و مواد شیمیایی می‌باشند و

برند‌های زیادی از این نوع کراتین استفاده می‌کنند.

قابل ذکر است برند‌های ارزان قیت کراتین که وارد ایران شده است از این نوع می‌باشند.

نکته :معولا مشاهده شده است که بعد از استفاده ازکراتین با فرمول شیمیایی ،

در موقع اتو کشیدن موهای آغشته به مواد کراتینه نوعی گاز تند و خطرناک متصاعد

می‌شود که ممکن است باعث ایجاد ناراحتی‌های ریوی شود که این موضوع بیشترین

آسیب را به شخص آرایشگر خواهد رساند .

نام ماده ای که باعث ایجاد این نوع گازمی شود به اصطلاح علمی فرمالدئید نامیده می‌شود.

فرامالدئید : نوعی ماده نگهدارنده می‌باشد که درتمامی هر سه نوع کراتین

موجود می‌باشد اما نسبت درصد آن در انواع مختلف کراتین متفاوت است .

این مقدار در کراتین‌های با منشاء حیوانی بسیار کم و در حدود فقط ۱ درصد و

درنوع کراتین با منشاء گیاهی حدود کمتر از ۲ درصد و در خانواده با منشاء شیمیایی

بیشاز ۴۸ درصد می‌باشد.

مقدار بالای درصد ماده فرمالدئید در نوع سوم باعث ایجاد گاز آسیب رسان در حد

خطرناکی می‌باشد که مجاورت دائمی با این گاز ممکن است باعث بروز مشکلاتی

برای شخص آرایشگر شود .

وجود سیستم تهویه خوب در یک سالن آرایشی بسیار ضروری می‌باشد .

برای مشاوره در مورد بهترین نوع مارک کراتینه با ما تماس بگیرید.



نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

کپی برداری از مطالب سایت ممنوع میباشد
قروب مطنش-سعودي كام-شات التحليه-شات جرحي-تهكير بلاي ستيشن شات صوتي سعودي كول سعودي انحراف تعارف بلاك بيري دردشة صوتية شات صوتي شات سعودي كام شات التحليه الصوتي شات جرحي الصوتي شات سعودي